Prefata

Acest site reprezintă totalitatea căutărilor mele în ceea ce privește influența conceptului abstract la care ne referim drept ”timp”, și ce impact are el asupra percepției noastre zilnice. Totalitatea eseurilor, articolelor și analizelor pe care le veți găsi pe acest blog sunt o urmare a investigației mele, concentrate asupra (dar nu limitată la) cinematografie și la felul în care putem să simulăm experiența fluxului temporal în această artă.

Momentan, tot materialul se află împrăștiat în prea multe zone (digitale și analogice deopotrivă), ceea ce înseamnă că vă voi pune răbdarea la încercare încă câteva zile, până când reușesc șă organizez materialul meu după modelul meniului de deasupra.

Până atunci însă, vă astept cu un email la vlad-at-anghene-dot-com pentru orice comentariu, nelămurire sau sugestie, sau la tel. 7293 22481

De asemenea, dacă doriți să-mi recomandați o sursă bibliografică sau un film care mă poate ajuta în progresul acestei lucrări, orice input este binevenit si consemnat ca atare.

Multumesc,
Vlad Anghene

Comentarii
  1. Vlad spune:

    ah da,
    si am multe greseli de ortografie. o sa revin cu o varianta corijata a tuturor materialelor, pana atunci insa, semnalati-mi ce nu va convine de urgenta 🙂

Lasă un comentariu